Indvendigt malerarbejde

Skriv til os

Vi vender tilbage inden for 48 timer

Vores

Leverandører

Grundi9g forberedelse

Indvendigt malerarbejde

Indvendigt malerarbejde hos Egtved Malerfirma indebærer en grundig forberedelse af vægge og lofter, herunder rensning, slibning og spartling. Vi anvender kvalitetsmaling for at sikre en jævn og holdbar finish, da vi med vores +30-års erfaring ved det er det bedste. Hos Egtved Malerfirma arbejder vi effektivt for at skabe et inspirerende og indbydende miljø i dit hjem eller kontor for at arbejde for et pænere lokalt miljø.

Præcision og tålmodighed

Tapetring

Tapetring er en kunst, der kræver præcision og tålmodighed, og hos Egtved Malerfirma mestrer vi denne disciplin til perfektion. Vi forvandler dit rum ved at tilføje både farve og tekstur til væggene. Før vi begynder, sørger vi for at forberede væggene grundigt ved at fjerne gammel tapet og reparere eventuelle skader. Når væggene er klar, skærer vi tapetet til og påfører det med en passende lim. Vi sikrer, at tapetet er jævnt og uden luftbobler, så resultatet bliver en smuk og personlig indretning, der kan holde i mange år. Vi vil gerne påvirke lokalt til, at byen fremstår så flot som muligt.

Perfekt glat finish

Spartling

Spartling er en essentiel del af forberedelsen til både indvendigt og udvendigt malerarbejde, og hos Egtved Malerfirma udfører vi dette med stor omhu. Vi fylder huller, revner og ujævnheder i væggene for at skabe en glat overflade. Før vi begynder spartlingen, sørger vi for, at væggene er rene og tørre. Vi bruger en spartelmasse, der passer til væggens materiale, og påfører den med en spartel i et jævnt lag. Efter spartelmassen er tørret, sliber vi overfladen for at opnå en perfekt glat finish. En grundig spartling sikrer, at malingen hæfter bedre og giver et mere professionelt resultat.

Et populært valg

Glasvæv og filt

Glasvæv og filt er et populært valg til vægbeklædning på grund af dets holdbarhed og udtryk, og hos Egtved Malerfirma har vi stor erfaring med dette materiale. Glasvæv er lavet af vævede glasfibre, der giver en stærk og modstandsdygtig overflade. Det er ideelt til områder med høj trafik eller fugt, da det er både slidstærkt og vaskbart. Før påføring forbereder vi væggene ved at gøre dem glatte og rene. Glasvævet påføres med en speciel lim og glattes ud for at undgå luftbobler. Når det er tørt, maler vi det i den ønskede farve, hvilket giver en elegant og langtidsholdbar finish.

Hvis du ønsker et tilbud eller en snak, kan du blot udfylde kontaktformularen her